týden 6.5. až 12.5.
| |
---|
|
Polévka: | Polévka zeleninová s jáhly (7) |
Jídlo 1: | Masové koule v rajské omáčce, těstoviny (1, 3, 7) |
Jídlo 2: | Králičí kostky na dijonské hořčici, vařené brambory (1, 7, 9, 10) |
Doplněk: | Voda s citrónem, čaj s medem, ovoce |
|
|
Polévka: | Polévka hráškový krém s opraž. houskou (1, 7) |
Jídlo 1: | Rybí filé na paprikách a rajčatech, bramborová kaše (1, 7) |
Jídlo 2: | Bratislavské vepřové plecko, houskový knedlík (1, 3, 7, 9) |
Doplněk: | Voda s citrónem, džus, salát |
|
|
Polévka: | Polévka frankfurtská (1, 6) |
Jídlo 1: | Vejce vařené, čočka na kyselo, okurek, chléb (1, 3, 7) |
Jídlo 2: | Kuřecí plátek na bylinkách, rýže dušená (1) |
Doplněk: | Voda s citrónem, čaj s medem, ovoce |
|
|
Polévka: | Polévka cizrnová s bramborem (1, 9) |
Jídlo 1: | Přírodní kuřecí plátek, rýže hrášková (1, 9) |
Jídlo 2: | Ovocný táč (1, 3, 7) |
Doplněk: | Voda s citrónem, ochucené mléko, ovoce (7) |
|